SIGNOR CONCEPT

Signor je nově rozvíjející se koncept restaurace, bistra a apartmánů napříč Prahou. Náš koncept není pouze spojením těchto míst, ale znamená především záruku kvality. Kvality, při jejímž okušení si zákazník bude připadat jedinečným. Budete-li si chtít na chvíli odpočinout, vychutnat si dobře připravené jídlo od našich kuchařů, dobře připravenou kávu od našich baristů, anebo si vychutnat skleničku dobrého vína z Itálie, Francie či Španělska, rádi s Vámi tento moment budeme sdílet.

service
SIGNOR IN CUCINA

Signor in cucina je naše první restaurace v samém srdci Prahy a najdete ji na velice frekventované části nábřeží naproti Žofínu a za Národním divadlem. Náš šéfkuchař Matteo Fasanella Vám připraví vynikající obědy a večeře mezinárodní kuchyně. Najdete u nás také širokou nabídku pečlivě vybraných vín, výbornou kávu, vlastní pečivo a dezerty a příjemné a pohodlné posezení.

service
Signor Bistro

Budujeme.

service
Signor Apartment

Signor apartment jsou naše komfortní apartmány nacházející se v dynamicky se rozvíjející části Prahy 3, pouze 5 minut tramvají od centra města. Ve stejném domě se nachází Signor Bistro, které můžete navštívit po celý den vašeho pobytu. Budete se u nás cítit jako doma.

Náš tým

Josef Rychlý

Manager

V roce 2010 vystudoval Střední hotelovou školu Vršovická, kde během studia prošel praxí v hotelu Hilton a pracoval jako barista v tehdejším Sahara Café.
Po maturitě odjel do Itálie, kde působil pět let jako barista. Tam si italskou kulturu a kuchyni doslova zamiloval. Následovalo působení v bistru La Bottega Gastronomica, načež přijal nabídku a zároveň výzvu, kterou byla pozice manažera v restauraci Nostress v centru Prahy. Tuto restauraci Josef po roce a půl opouští a vydává se realizovat koncept Signor.

Matteo Fasanella

Executive Chef

Matteo se narodil v provincii Říma v roce 1978. Jeho kuchařská kariéra začala v Londýně, kde se věnoval jeho dvěma největším vášním, vaření a muzice. Začínal jako pomocný kuchař v londýnských kavárnách a malých rodinných restauracích. V roce 1999 se vrací zpět do Itálie, kde nastupuje na univerzitu, což ho bohužel několik let drží stranou od gastronomie. V roce 2001 se rozhodl plně věnovat svojí vášni, opouští univerzitu a nastupuje na kuchařskou školu v Itálii a souběžně se věnuje cateringu. V roce 2001 začíná jeho profesionální kuchařská kariéra v hotelovém řetězci Westin Excelsior a Sofitel v centru Říma. O jedenáct let později Mattea životní cesta přivede do pražské restaurace Casa de Carli, a následně svoje zkušenosti rozvíjí v kuchyních podniků jako Pagana, Aromi a Etnosvět. Jeho kuchyň je inspirována přírodou a výběrem sezónních surovin, kdy se snaží zachovat chuť, vůni, barvy a hlavně vyváženost jídel.
V konceptu Signor chce Matteo zúročit všechny své zkušenosti a společně s kolegy vytvořit osobité prostředí, kam se budou hosté rádi vracet za skvělým zážitkem.

 

INSTAGRAM